Søk på kategori eller produkt...

Abonnement

Noen kaller desse filtere for Premium filter, men hos oss er dette standardfilter med høy kvalitet. Her får du mye filter for pengene.

Spar penger og gjør det lettvint med et filterabonnement.

 

For å opprettholde frisk og god luftkvalitet i bygget er det viktig å bytte filter med jevne mellomrom. Vi tilbyr derfor filteravtale slik at det blir det enkelt å bytte filter på ventilasjonsanlegget. Ved å tegne filteravtale vil vi sende dere filter til avtalt tid.

Barefilter.no tilbyr to forskjellige abonnementstyper:

1 gang om året 
Når du velger denne abonnementstypen vil du motta et nytt filter én gang i året. Første sending blir behandlet så fort vi har registrert bestillingen din. Deretter vil du automatisk motta et nytt produkt 12 måneder etter den opprinnelige bestillingsdatoen.

2 ganger om året
Når du velger denne abonnementstypen vil du motta et nytt filter to ganger i året. Første sending blir behandlet så fort vi har registrert bestillingen din. Deretter vil du automatisk motta et nytt produkt 6 måneder etter den opprinnelige bestillingsdatoen.

Rabattordninger 
5 % rabatt ved abonnement med 1 leveringer pr år

10% rabatt ved abonnement med 2 leveringer pr år

20% rabatt ved bestilling med 5 sett på en gang
 

PS. filterabonnement har ingen bindingstid

 

Husk du kan få rabattkode hos oss dersom du trenger flere filter.

Send oss gjerne email for en uforpliktende tilbud.
Ta kontakt med oss på: kontakt@barefilter.no
 
Et filterabonnement er en gjensidig avtale mellom deg som kunde og oss, om å ha en løpende leveranse av ventilasjonsfilter (6 måneder eller 12 måneder), så slipper du å huske på å kjøpe dette hver gang, og sparer mye tid og penger.

Du blir automatisk trukket for beløpet neste gang ordren blir generert og sendt til deg. Om kortet ditt går ut eller lignende vil du få en automatisk generert epost at systemet har prøvd å belaste deg, men ikke lykkes. Om du fortsatt ønsker å ha et abonnement, kan du bestille på nytt og oppdatere betalingsinformasjon din. 

Vi har ingen oppsigelsestid på abonnement. Du som kunde kan selv endre og stoppe eller pause abonnementet som du ønsker ved å logge deg inn på - din konto.  Du kan også selvsagt sende oss en email så kan vi gjøre dette for deg. 

NB: Dersom du ikke ønsker filter abonnement lenger så må dette stoppes før vi sender ut filter,dersom du stopper abonnementet etter at vi har sendt filteret ut så kan vi ta filteret i retur, men da kommer det fraktkostninger til kunden tur + retur.

Vær klar over at filter bør byttes 2 ganger i året.