Søk på kategori eller produkt...

Barefilter.no - her finner du ventilasjonsfilter til ditt hjem!

 

Barefilter.no er leverandør av ventilasjonsfilter og luftfilter til alt innen bolig, næring, lakkverksted, industri og offshore. Vi selger norske kvalitetsfilter til svært gode priser. Våre filter er robuste og optimalisert for det Norske klima.

 

Vi er i stand til å produsere og levere filtre i henhold til kundens behov og ønsker for alle forskjellige bruksområder. For eksempel energisektoren, medisinske institusjoner, næringsmiddelindustri, metall- og treforedling, samt forskjellige offentlige myndigheter og husholdningsapparater.

 

For hjemmebruk tilbyr vi filtre fra ISO Coarse 50% til ePM1, og allergivennlige små HEPA-filtre. Alle filtrene er i rammer av papp, plast eller metall i henhold til kundens behov.

 

De mest populære filtersettene som Vallox, Komfovent, Ilox, Ilto, Parmair, Enervent, Flexit, Wolf, Salda RIS, Dantherm, Zehnder, Deekax, Sunair, Iloxair, Systemair, Swegon Casa, Nilan, Nibe er alltid tilgjengelig på lager, noe som garanterer vår raske og pålitelige service for kundene.

 

Vi jobber hver dag for å gi kundene våre bare førsteklasses kundeservice, og leverer filtre av beste kvalitet med kort leveringstid. Og alt dette til rimelige penger.