Søk på kategori eller produkt...

VENTILASJONSFILTER BOLIG

NORSK KVALITETSFILTER TIL LAVEST PRIS!

Norsk høykvalitetsfilter / Lav Frakt / Stort Utvalg / Rask Levering

 

preload spinner

FILTERSETT

Vi puster konstant, og vi er derfor avhengig av at luftkvaliteten rundt oss er bra. Et hjem med inhalasjonsluft av dårlig kvalitet kan oppleves ukomfortabelt, opprørende og kan bidra til sykdom og andre helseplager hos alle mennesker.

For å kunne nyte hjemmet fullt ut, må det fylles med frisk luft.

BareFilter.no er spesialiserte på salg av filter til forskjellig ventilasjonsutstyr, som har en produksjonsteknologi utviklet med helt nye ISO 16890-kompatible filterstoffer. Våre filter holder ventilasjonsutstyret rent, fungerende, har en høy støvstoppkapasitet og gir i tillegg betydelig lavere strømforbruk sammenlignet med andre lignende filter på markedet.

Barefilter.no leverandør av ventilasjonsfilter og luftfilter til alt innen bolig, næring, lakk verksted, industri, og offshore.

Vi selger norske kvalitetsfilter til svært gode priser.
Våre filter er robuste og optimalisert for det Norske klima.

For hjemmebruk tilbyr vi filter fra karakterer ISO Coarse 50% til ePM1. Alle våre filter er i papp-, plast- eller metallrammer etter kundenes behov.

De mest populære filtersettene er: Vallox, Komfovent, Ilox, Ilto, Parmair, Enervent, Flexit, Wolf, Salda RIS, Dantherm, Zehnder, Deekax, Sunair, Iloxair, Systemair, Swegon Casa, Nilan, Nibe og de er alltid tilgjengelig på lager. Det betyr at vi kan garantere rask og pålitelig service til alle våre kunder.

Våre filter er robuste og optimalisert for det Norske klima.