Søk på kategori eller produkt...

WOLF ventilasjonsfilter

Ventilasjonsfilter til Wolf

Her på Barefilter har vi alle filtrene du kan trenge for merket Wolf. Vi har som mål å hjelpe alle med sine filterbehov, og som du ser av vårt tilbud nedenfor så har vi et bredt sortiment av ulike ventilasjonsfiltre fra Wolf.

Desto fortere du får ditt filter på plass, jo bedre kommer luftkvaliteten i hjemmet ditt til å være. Om du er ute etter et enda bedre tilbud så anbefaler vi deg å tegne abonnement. På den måten behøver du ikke å tenke mer på bestilling da vi sender deg filteret akkurat så ofte som vi avtaler. På siden vår kan vi ordne 1 eller 2 ganger per år, men kontakter du oss direkte så er vi mer fleksible!

preload spinner

Ventilasjonsfilter til Wolf

Ettersom vi kun benytter de beste stoffene kan vi tilby minimale initiale trykktap og stor partikkelutskillingsevne. Det sikrer at våre ventilasjonsfiltre er svært energieffektive.

Disse egenskapene sikrer et sunt inneklima for ditt hjem og en lang levetid for ventilasjonsanlegget – såvel som for eieren av det.

BareFilter.no sortiment finner du panelfiltre med rensingsklasser som følger:

   ISO Coarse – ISO ePM10 / G4-M5
   ISO ePM10 – ISO ePM1 / M5-F9

Hvorfor du bør velge Barefilter?

Vi håper vi har gjort det tydelig om hvor mye vi setter pris på våre kunder, og om du blir en lojal filterkunde hos oss så gir vi deg 5 - 10 prosent rabatt hvert år, ekstra. Den beste måten å gjøre det på er å skrive en filteravtale med oss, som også gir deg gratis support, i tillegg til en rekke andre fordeler. Og da vi hjelper deg som lojal kunde, så kommer du til å få lavere strømutgifter da du alltid kommer til å få rett filter til ditt hjem.

Vi ønsker å være DEN filterbutikken du alltid tenker på når du behøver et nytt filter, og forhåpentligvis så ser du alle fordelene Barefilter tilbyr deg. Gjør en bestilling hos oss og se hvor enkelt og greit det er, og lurer du på noe, så hjelper vi deg!

Høykvalitets ventilasjonsfiltre - Flexit, Systemair, Swegon, Nibe, Vallox, Ensy, Nilan, Bovent / Covent, Salda, Enervent, Genvex, Rego / Komfovent, Exvent, Heru, Wolf, Dantherm, Deekax, Iloxair, Onnline, Östberg, Parmair, Wernig, Viessmann, Hoval, KL Lufttechnik, Pichler, Pluggit, Sunair, Zehnder

Høykvalitets industrifiltre - posefilter, hepa filter, filtermateriale, filter til lakkerings boks, kompaktfilter, filterpatroner, rørfilter, filtermatte, fettfilter, panelfilter, aktivert karbonfiltre

BareFilter.no nettbutikk er det beste valget - høy kvalitet, lav pris!