Søk på kategori eller produkt...

REGO / KOMFOVENT ventilasjonsfilter

Ventilasjonsfilter til Rego/Komfovent

Her på Barefilter har vi alle filtrene du kan trenge for merket Rego/Komfovent. Vi har som mål å hjelpe alle med sine filterbehov, og som du ser av vårt tilbud nedenfor så har vi et bredt sortiment av ulike filtre fra Rego/Komfovent.

Desto fortere du får ditt filter på plass, jo bedre kommer luftkvaliteten i hjemmet ditt til å være. Om du er ute etter et enda bedre tilbud så anbefaler vi deg å tegne abonnement. På den måten behøver du ikke å tenke mer på bestilling da vi sender deg filteret akkurat så ofte som vi avtaler. På siden vår kan vi ordne 1 eller 2 ganger per år, men kontakter du oss direkte så er vi mer fleksible!

preload spinner

Ulike type filter fra Rego/Komfovent

Når har det jo seg slik at Rego/Komfovent selger veldig mange ulike system, og da behøver naturlig nok ulike filter også. Det er visse som passer for flere ulike system, men i all hovedsak så er de individuelt designet, så du må passe på å kjøpe riktig. Det er ikke så farlig om du skulle bestille feil, fordi du har 30 dagers returrett, men det vil jo gjøre at det tar lenger tid før du får produktet hjem og i gang. Skulle du treffe på andre problem, så hjelper vi deg, og her kan du ta en titt litt av vårt utvalg:

  • Rego 200 VE B
  • 400 VE-B Filtersett
  • 250 PE-B Filtersett
  • 400 HE Filtersett
  • Kullfilter til Rego 200
  • 600 HE Filtersett

I tillegg til andre så klart. Vi er ute etter å utvide vårt sortiment hele tiden, da det naturligvis finnes flere system som vi enda ikke har hjemme. Det betyr dog ikke at vi ikke allerede nå kan hjelpe deg. Så om du tar kontakt med oss, via mail, chat eller telefon, og forteller oss om hvilket filter du trenger, som vi ikke har så skal vi ordne det for deg. Kunden har alltid rett, og det er definitivt et motto vi lever etter her på Barefilter.

Kvaliteten du får med Rego/Komfovent

Dette er en produsent som har jobbet med ventilasjon til både industri og til hjemmet i flere tiår. Bare det faktum at noen har lykkes så lenge med noe tilsier at de har gjort en svært god jobb, og det er hele tiden i forkant av utviklingen. Takket være vår dype kunnskap i industrien så får du faktisk det beste av begge to. Vi har alltid folk som er tilgjengelige for å hjelpe deg med et problem som du måtte ha med din ventilasjon. Du kan naturligvis spørre oss om hjelp uten vi skal tvinge deg til å bestille filter.

Rego/Komfovent er et merke som lager filter som er godkjent over hele verden, det vil si i henhold til standarder bestemt både i norsk, europeisk og internasjonal lov. Noe som innebærer at for deg som kunde så er du sikret god luftkvalitet i hjemmet, og at ingenting feil skal skje.

Hvorfor du bør velge Barefilter?

Vi håper vi har gjort det tydelig om hvor mye vi setter pris på våre kunder, og om du blir en lojal filterkunde hos oss så gir vi deg 5 - 10 prosent rabatt hvert år, ekstra. Den beste måten å gjøre det på er å skrive en filteravtale med oss, som også gir deg gratis support, i tillegg til en rekke andre fordeler. Og da vi hjelper deg som lojal kunde, så kommer du til å få lavere strømutgifter da du alltid kommer til å få rett filter til ditt hjem.

Vi ønsker å være DEN filterbutikken du alltid tenker på når du behøver et nytt filter, og forhåpentligvis så ser du alle fordelene Barefilter tilbyr deg. Gjør en bestilling hos oss og se hvor enkelt og greit det er, og lurer du på noe, så hjelper vi deg!

Høykvalitets ventilasjonsfiltre - Flexit, Systemair, Swegon, Nibe, Vallox, Ensy, Nilan, Bovent / Covent, Salda, Enervent, Genvex, Rego / Komfovent, Exvent, Heru, Wolf, Dantherm, Deekax, Iloxair, Onnline, Östberg, Parmair, Wernig, Viessmann, Hoval, KL Lufttechnik, Pichler, Pluggit, Sunair, Zehnder

Høykvalitets industrifiltre - posefilter, hepa filter, filtermateriale, filter til lakkerings boks, kompaktfilter, filterpatroner, rørfilter, filtermatte, fettfilter, panelfilter, aktivert karbonfiltre

BareFilter.no nettbutikk er det beste valget - høy kvalitet, lav pris!