Søk på kategori eller produkt...

Swegon Filter

Hos Barefilter har vi gjort det til et lite oppdrag å kunne tilby filter til så mange ulike system og merker som mulig. Det er kanskje ikke alle filtrene som vi selger som er like populære blant nordmenn, men det er mer enn nok av dere der ute som trenger et filter fra Swegon. Og da har vi dekket noen av behovene som du måtte ha, for å gjøre det lettere å finne frem, og ikke minst få gode tilbud, med svært gode priser. Barefilter er en av de beste butikkene for luftfilter i Norge, så ta gjerne en titt gjennom utvalget vårt og finn et luftfilter for deg og dine behov.

 

preload spinner

Både for privat og for bedrift

Vi har forsøkt å utvide vårt perspektiv så mye som mulig, fordi vi vet jo at Swegon filter selges både for private hjem, men også for bedrifter som trenger det. Den kombinasjonen av ulike typer av luftfilter er veldig grei å ha, fordi du da finner mye lettere det du er ute etter. Om du trenger luftfilter for din bedrift er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss om det er sånn at du ikke har funnet det du trenger rent spesifikt for ditt system. Vi er alltid klare til å hjelpe deg videre.

Ren luft er utrolig viktig å ha i et kontorlokale noe som er en av årsakene til at vi også prioriterer luftfilter for de av dere som trenger det for deres bedrifter. Vi vil også hele tiden forsøke å utvide vårt utvalg og sortiment, slik at du hele tiden kan komme tilbake til oss for å finne det du behøver. Det kan hende at vi også kan spesialbestille et filter for Casa om vi ikke har det i sortimentet vårt, og det gjelder både for privatbruk, og for bedrift.

Forskjellige Swegon filter

Du skal finne det du behøver hos Barefilter. Vi tror at ren luft er bortimot en menneskerett, og det hviler et ansvar på alle om at luften hjemme hele tiden skal være ren og frisk. Det betyr dog at du må være obs på når det er på tide med et filterbytte. Men du kan også gjøre det lettere for deg selv, ved å ha et abonnement hos oss. Du kan avslutte det når som helst, men da kan du for eksempel avtale med oss at vi sender deg filter til Swegon Casa R9-R15 en eller to ganger i året. Det avhenger litt på hvor stort hjem du har og hva du føler er best. Men det er altså sånn at du kan avslutte det når du vil, og du betaler ikke noe ekstra for det.

Det betyr bare at du får det tilsendt så mange ganger i året du vil, så du ikke behøver å tenke på det mer.

Utvalget vårt for Swegon filter er stort og vi håper det blir større i fremtiden. Vi har blant annet:

·         Filter til Swegon Casa R9-R15

·         Swegon Casa R5-H Comfort

·         CASA R120 OG R5 FILTERSETT TIL SWEGON/ILTO

·         CASA R85 OG R3 FILTERSETT TIL SWEGON/ILTO

·         CASA R7 OG R7-H FILTERSETT TIL SWEGON

Og du kan regne med at vi legger til flere filtermodeller etter hvert også.

Høykvalitets ventilasjonsfiltre - Flexit, Systemair, Swegon, Nibe, Vallox, Ensy, Nilan, Bovent / Covent, Salda, Enervent, Genvex, Rego / Komfovent, Exvent, Heru, Wolf, Dantherm, Deekax, Iloxair, Onnline, Östberg, Parmair, Wernig, Viessmann, Hoval, KL Lufttechnik, Pichler, Pluggit, Sunair, Zehnder

Høykvalitets industrifiltre - posefilter, hepa filter, filtermateriale, filter til lakkerings boks, kompaktfilter, filterpatroner, rørfilter, filtermatte, fettfilter, panelfilter, aktivert karbonfiltre

BareFilter.no nettbutikk er det beste valget - høy kvalitet, lav pris!