Søk på kategori eller produkt...

VALLOX Filter

Om du er ute etter kvalitetsfilter så har du virkelig kommet til rett sted. Det ligger litt i navnet vet du!

 

preload spinner

Vårt sortiment av filtersett fra Vallox

På Barefilter har vi som mål å ha et så stort utvalg som mulig for våre kunder, samtidig som vi ønsker å holde fokusert på hva kundene faktisk kjøper. Vi har jo allerede nevnt at vi kan spesialbestille andre filtersett som du trenger, og som vi kanskje ikke har, men for å ta et raskt overblikk over det vi har, så ser du fort at utvalget for Vallox filtersett ikke er så gærent allikevel:

  • Vallox 100 / X-Line 360
  • 130 E / X-Line 490
  • 95/75 Filtersett
  • Vallox 70 Compact
  • 130 / X-Line 490
  • 90 SE (X-Line 325)
  • 140 SE / 150 SE
  • 70 X-Line 250

Alle disse er filtersett, utenom sistnevnte som er vanlig filter. Som du ser så er utvalget vårt bredt og dekker en rekke ulike modeller. Om du ønsker å gjøre det hele lettere for deg så kan du alltids tegne et abonnement. Du kan velge en eller to ganger per år, så blir du tilsendt filtrene på en avtalt dato. Det gjør hele prosessen mye enklere for deg, og om du forblir en lojal kunde så får du også rabatter på prisen. Det er ingen bindingstid på abonnementet, noe som gjør at du kan avslutte det akkurat når du vil. På mange måter har du ingenting å tape på da, bare noe å vinne, og spesielt siden du alltid kommer til å trenge filter eller filtersett til ditt hjem.

Hvorfor Barefilter er et godt valg?

Når du kjøper hos oss så ønsker vi at du skal være komfortabel som kjøper. Det innebærer at du finner riktig produkt til en rimelig pris, og en god service for deg som kunde.

Og frykt ikke, om du angrer ditt kjøp så har du 30 dagers returrett. Uansett om du angrer deg eller finner noe feil så kan du bare sende det tilbake uten å få en haug med spørsmål i ansiktet.

Vi etterstreber internasjonale standarder

Alle filter vi selger, uansett om det er Vallox eller noen av de andre merkene det er snakk om, holder internasjonale standarder, nærmere bestemt ISO-16890. Det betyr at det vi selger er godkjent i Norge, Europa og internasjonalt, så du får den absolutt beste og reneste luften med våre produkter. Det er noe som bidrar til renere luft, og lavere strømutgifter, så du får det beste mulige.

Vi leverer også over hele Norge, så uansett hvor du bor så skal du få tilgang til ren luft fra Barefilter, det skulle faktisk bare mangle. Om du skulle ha noen spørsmål, eller kanskje du er nybegynner angående dette med luftfilter så oppfordrer vi deg til å ta kontakt så du kan få vennlige råd fra våre eksperter om hva du bør gjøre.

Barefilter er tilgjengelige og klare for å hjelpe alle som vil ha renere luft og et bedre innemiljø hjemme hos seg selv. Test ut våre Vallox-produkter for å se selv!

Høykvalitets ventilasjonsfiltre - Flexit, Systemair, Swegon, Nibe, Vallox, Ensy, Nilan, Bovent / Covent, Salda, Enervent, Genvex, Rego / Komfovent, Exvent, Heru, Wolf, Dantherm, Deekax, Iloxair, Onnline, Östberg, Parmair, Wernig, Viessmann, Hoval, KL Lufttechnik, Pichler, Pluggit, Sunair, Zehnder

Høykvalitets industrifiltre - posefilter, hepa filter, filtermateriale, filter til lakkerings boks, kompaktfilter, filterpatroner, rørfilter, filtermatte, fettfilter, panelfilter, aktivert karbonfiltre

BareFilter.no nettbutikk er det beste valget - høy kvalitet, lav pris!