Søk på kategori eller produkt...

FLEXIT Filter

Om det er et Flexit system du har hjemme hos deg så er BareFilter.no et sted du helt klart du bør bruke. Vi har et titalls ulike filter du kan velge mellom så uansett om du har Flexit K2 eller Flexit S3R så kan vi hjelpe deg. Det er noe som er viktig for oss å kunne hjelpe alle våre kunder. I tillegg til å tilby et godt og bredt utvalg i sortimentet vår så ønsker vi samtidig å ha de beste vilkårene. Da er det bare opp til deg å lete gjennom vår katalog frem til du finner den modellen du er ute etter.Husk at dersom du er plaget med lukt så skaffer vi kullfilter til alle Flexit maskiner.https://barefilter.no/nettbutikk/22-filter-til-flexit/78-flexit-uni-2---ventilasjonsfilter/

 

preload spinner

BareFilter.no - Vi selger KVALITET Premium ventilasjonsfiltre TIL RIMELIGE PRISER!

Som nevnt ovenfor så er vilkårene våre viktige for oss, fordi vi ønsker å være den beste mulige butikken vi kan være. Det betyr at du alltid kan komme til en slags enighet hos oss når du skal kjøpe Flexitfilter.

Så har vi jo også en hurtig leveranse som dekker hele Norge noe som er til fordel for dere som bor i litt utenforliggende områder, som kanskje har hatt problemer med leveranse tidligere.

Samtidig så er det jo slik at du bør bytte filter jevnlig da det er svært viktig for både innemiljøet, men enda viktigere for helsen til de som bor der.

Vær klar over at filter bør byttes 2 ganger i året.

Det er også til fordel for deg som vår kunde at vi har 30 dagers returrett. Så om du skulle finne noe feil på filteret, eller om det ikke helt passer, eller hvilken som helst annen årsak du skulle ha for retur så kan du gjøre det. Innen 30 dager altså.

Da alle våre filter, inkludert de fra Flexit er industrigodkjente filter og er i henhold til både europeisk og norsk standard så tror vi ikke at du kommer til å ha for mye behov til å returnere filtrene. Spesielt ikke med et merke som Flexit som har drevet med dette i 47 år nå.

Hvorfor Flexit er et godt valg?

Flexit er et kjent merke når det kommer til filterindustrien, og med god grunn. Det er en av de aller mest solgte merkene for filter i Norge, og Norges ledende leverandør. Det er et norsk merke og de jobber med alt som har med ventilasjon å gjøre, selv om vi på Barefilter er fokuserte på filteravdelingen deres.

I dag har vi i sortimentet vårt modeller for blant annet:


Flexit Uni 2
Vg 400 VGS 400/S4 som er laget før 1997
Flexit Uni 3
Flexit C2
Flexit Nordic S4

Utenom disse vi nevnte, og de andre som du ser ovenfor så kan du også spesialbestille filter om det er en type system du har som vi mot formodning ikke skulle ha i lager. Det er noen få ting du bør vurdere når du skal kjøpe filter, og vi har blant annet et abonnementssystem, hvor du kan velge å få filteret levert en eller to ganger i året. Fordi det er ca. så ofte du må bytte filter og om du ordner det med oss så behøver du aldri å tenke på det igjen.

Det er gode grunner til å velge Flexit, blant annet fordi de har et system som sikrer at alle deres produkter er laget i høyeste kvalitet og at kravene du som kunde stiller på de blir oppfylt. Det som også er nyttig med dette selskapet er at de er bevisst på sitt ansvar og hvor viktig et rent og sunt innendørsklima er, så de er et godt valg på alle mulige måter.

Høykvalitets ventilasjonsfiltre - Flexit, Systemair, Swegon, Nibe, Vallox, Ensy, Nilan, Bovent / Covent, Salda, Enervent, Genvex, Rego / Komfovent, Exvent, Heru, Wolf, Dantherm, Deekax, Iloxair, Onnline, Östberg, Parmair, Wernig, Viessmann, Hoval, KL Lufttechnik, Pichler, Pluggit, Sunair, Zehnder

Høykvalitets industrifiltre - posefilter, hepa filter, filtermateriale, filter til lakkerings boks, kompaktfilter, filterpatroner, rørfilter, filtermatte, fettfilter, panelfilter, aktivert karbonfiltre

BareFilter.no nettbutikk er det beste valget - høy kvalitet, lav pris!