Søk på kategori eller produkt...

ENSY Filter

Når du skal kjøpe filter så er det visse ting en må vite, og om du har kjøpt før så vet du nok hva vi prater om. Du må naturlig nok finne akkurat den modellen som du trenger, for å bruke noe som ikke passer kan føre til uante konsekvenser, som for eksempel dårlig filtrering, lav luftkvalitet og dårlig innemiljø. Det er noe som er skadelig for alle hjemme, så om du har filtersystemet Ensy hjemme hos deg, så har du kommet til akkurat riktig sted for å løse alle dine problem.

Som du ser av våre produkter nedenfor så selger vi masse ulike modeller for Ensy-systemet, så da er det bare opp til deg å finne det du er ute etter. 
Barefilter.no målet er gjøre kunden fornøyd!

preload spinner

Fordelene ved å kjøpe hos BareFilter.no

Når man lever etter mottoet; kunden har alltid rett, så er det visse kompromiss som må inngås fra vår side. Noen av dem er vi jo pålagt, som for eksempel at det er 30 dagers returrett på våre produkter. Andre er selvpålagte, som at vi ønsker å hjelpe deg så mye vi kan. Det innebærer at om vi ikke har en filtertype i vårt sortiment som du er ute etter, så kan du bare ta kontakt med oss, fortelle oss hva du trenger, så gjør vi resten.

Og, som vi nevnte helt i toppen her, så ønsker vi også å hjelpe de som er nybegynnere med filter. Om du skulle ha noe du lurer på, vedrørende installering av filter, vedlikehold eller andre lignende spørsmål så oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi har folk som er eksperter i området, og som ønsker å hjelpe så mye som mulig.

Utvalget av Ensyfilter hos BareFilter.no

Ved å være en filterbutikk så har man jo et visst ansvar i å ha et godt utvalg og sortiment av de filtertypene man selger. Ellers er det jo ikke mye poeng i det hele, og vi ønsker hele tiden å utvide vårt utvalg så mye som mulig. Som sagt, du kan se på produktene våre, og om du har et system vi akkurat nå ikke støtter så holder det bare å ta kontakt med oss så ordner vi resten. Akkurat nå så selger vi følgende modeller, men husk, vi prøver hele tiden å legge til nye, så dette er noe som vil forandre seg over tid:
 

  • Ensy AHU 200-300
  • AHU 700
  • 350 OG AHU 400 (BH/BV)
  • AHU 300 HIMLING HH/HV
  • AHU 400 HIMLING HH/HV
  • Kullfilter Ensy AHU 200-300

Som sagt, vi jobber for å utvide vårt lager hele tiden. Og om du ønsker så kan du alltids tegne et abonnement hos oss, tilpasset til hvor ofte du må bytte ditt filter. Vi tilbyr en eller to ganger per år, så trenger du ikke å tenke på det mer.

Hvorfor Ensy er et godt valg

Ensy er et selskap som har lang fartstid i bransjen, da de ble grunnlagt helt tilbake i 1903. Det sier mye om deres kvalitet, fokus på kunden og ikke minst deres rykte blant kundene. Det er et norsk selskap, så om det er viktig for deg, så oppfyller Ensy på en måte alle krav du måtte ha. Noe de også gjør, som vi på BareFilter.no også er veldig opptatte av, er å levere filter som er godkjente. Det betyr godkjente i henhold til norsk, europeisk og internasjonal lov.

Vi ønsker også å levere ditt produkt så raskt og så effektivt som mulig, og vi leverer over hele Norge, uansett hvor du bor. Et rent og sunt innemiljø er viktig for absolutt alle, og det er ikke rettferdig at noen blir utelukket bare fordi de bor langt unna en storby. Barefilter er her for alle dine behov, og vi ser frem til å ønske deg velkommen og ta imot din bestilling!

Høykvalitets ventilasjonsfiltre - Flexit, Systemair, Swegon, Nibe, Vallox, Ensy, Nilan, Bovent / Covent, Salda, Enervent, Genvex, Rego / Komfovent, Exvent, Heru, Wolf, Dantherm, Deekax, Iloxair, Onnline, Östberg, Parmair, Wernig, Viessmann, Hoval, KL Lufttechnik, Pichler, Pluggit, Sunair, Zehnder

Høykvalitets industrifiltre - posefilter, hepa filter, filtermateriale, filter til lakkerings boks, kompaktfilter, filterpatroner, rørfilter, filtermatte, fettfilter, panelfilter, aktivert karbonfiltre

BareFilter.no nettbutikk er det beste valget - høy kvalitet, lav pris!