Søk på kategori eller produkt...

INDUSTRIFILTER

 

Et godt inneklima bidrar også til mindre sykefravær og høyere tilfredshet.

Vi kan trygt si at ved større leveranser så er vi best på pris og tilbyr prisgaranti. Hos oss kan pris på filter forhandles etter hvor mye og hvor ofte dere trenge filter. 

Er dere fornøyd, så er vi fornøyd.

 

Vi har filter i høy kvalitet i alle størrelser.

Ta gjerne kontakt om du ikke finner det du ser etter. 

Skriv til oss gjerne på kontakt@barefilter.no så hjelper vi deg :)

 

preload spinner

VENTILASJONSFILTER - BareFilter.no


Vi puster konstant, og vi er derfor avhengige av god luftkvalitet. Et hjem med luft av dårlig kvalitet kan oppleves ukomfortabelt, opprørende og kan bidra til sykdom og andre helseplager hos alle mennesker. Et hjem skal føles trygt og komfortabelt – det skal være et sted der vi oppnår best mulig livskvalitet, helse og trivsel.

For å kunne nyte hjemmet fullt ut, må det fylles med frisk luft.
Enklere sagt enn gjort, men la oss prøve å hjelpe deg.

Barefilter.no er leverandør av ventilasjonsfilter og luftfilter til alt innen bolig, næring, lakkverksted, industri og offshore.

Vi selger norske kvalitetsfilter til svært gode priser. Våre filter er robuste og optimalisert for det Norske klima.

Det er viktig for ventilasjonssystemets tilstand og fungering at systemet vedlikeholdes regelmessig- avhengig av hvor du bor, eller hvor du bruker enheten. Hvis den ventilerte bygning eller hus er lokalisert i en by, ei bygda eller ved høytraffiker vei, må vedlikeholdet av ventilasjonsutstyret utføres minst to ganger i året.

For hjemmebruk tilbyr vi filtre fra ISO Coarse 50% til ePM1, og allergivennlige små HEPA-filtre. Alle filtrene er i rammer av papp, plast eller metall i henhold til kundens behov.

De mest populære filtersettene som Vallox, Komfovent, Ilox, Ilto, Parmair, Enervent, Flexit, Wolf, Salda RIS, Dantherm, Zehnder, Deekax, Sunair, Iloxair, Systemair, Swegon Casa, Nilan, Nibe er alltid tilgjengelig på lager, noe som garanterer vår raske og pålitelige service for kundene.

Vi er i stand til å produsere og levere filtre i henhold til kundens behov og ønsker for alle forskjellige bruksområder. For eksempel energisektoren, medisinske institusjoner, næringsmiddelindustri, metall- og treforedling, samt forskjellige offentlige myndigheter og husholdningsapparater.

Vi selger filter til forskjellige behov- vi har nemlig filtersett til hjemmebruk, posefiltere og HEPA-filtere til industri og virksomhet. Vi har også filterløsninger til lakkeringsboks om du jobber med lakkering av biler eller møbler. Eller noe helt annet.

Vi jobber hver dag for å gi kundene våre bare førsteklasses kundeservice, og leverer filtre av beste kvalitet med kort leveringstid. Bare sjekk ut- BareFilter.no

Høykvalitets industrifiltre - posefilter, hepa filter, filtermateriale, filter til lakkerings boks, kompaktfilter, filterpatroner, rørfilter, filtermatte, fettfilter, panelfilter, aktivert karbonfiltre

Høykvalitets ventilasjonsfiltre - Flexit, Systemair, Swegon, Nibe, Vallox, Ensy, Nilan, Bovent / Covent, Salda, Enervent, Genvex, Rego / Komfovent, Exvent, Heru, Wolf, Dantherm, Deekax, Iloxair, Onnline, Östberg, Parmair, Wernig, Viessmann, Hoval, KL Lufttechnik, Pichler, Pluggit, Sunair, Zehnder

BareFilter.no nettbutikk er det beste valget - høy kvalitet, lav pris!